Roadtrip till Kalmar!

Balett
Vår roadtrip leder fram till Kalmar! Och imorgon ska vi över till Öland och spendera dagen där. Har aldrig varit på Öland så jag ser verkligen fram emot det! Har alltid velat åka dit men har aldrig gjort det och när jag såg hur vackert det är där på Ebbas blogg så var jag bara tvungen att åka dit. Håll tummarna att vädret är fint när vi är där så jag kan ta några nya balettbilder!

Our road trip is taking us to Kalmar! And tomorrow we’re going over to Öland to spend the day there. I’ve never been to Öland so I’m really excited! I’ve always wanted to go but never have and when I saw how beautiful it is there on Ebbas blog, I just had to go. Keep your fingers crossed that the weather is great when we’re there, so I can take some new ballet photos!

Leave a Reply

Your email address will not be published.