Större bilder?

Balett
Jag fick en fråga från en läsare om jag kunde göra bilderna större så ni kan klicka på dem och zooma in. Är det något som ni skulle vilja kunna göra? Anledningen till att jag inte har så nu är att jag betalar för min hemsida och priset beror på hur mycket utrymme jag använder och om bilderna är större så använder jag mer utrymme snabbare än om jag har mindre bilder. Men om ni vill ha möjligheten att kunna klicka på bilderna och göra dem större så kan jag fixa det.

I received  a question from a reader if I could make the pictures bigger so you can click on them and zoom in. Is that something you would like to be able to do? The reason for not having it now is that I pay for my website and the price is depending on how much space I use and if my pictures are larger I use my space faster than if they are smaller. But if you would like to be able to click on them I can make them bigger for you.

Leave a Reply

Your email address will not be published.