13 days – Hyperextension

Split
Ben
Hyper
Stretch
Jag har hyperextension i knäna, vilket många inom baletten vill ha. Jag kan tycka det är vackert men jag har problem med mina knän på grund utav det – ska man vara fin får man lida pin? Jag försöker att inte sträcka mina ben fullt ut men det är svårt eftersom man får bättre balans när man sträcker benen så mycket man kan.

Har ni hyperextension i knäna?

I have hyperextended knees, which many people would like in the ballet world. I think it’s beautiful but I’m having trouble with my knees because of it – beauty for pain? I try not to extend my knees fully but it’s hard since you get a better balance when you put full tension into it.

Do you have hyperextended knees?

One thought on “13 days – Hyperextension

  1. Jo mina knän är översträcka,kan ha ont knäna,tycker som du det är lättare med raka ben,ja allt har för och nackdelar

Leave a Reply

Your email address will not be published.