17 days – My favorite brand

Balettkläder
Balettkläder
Det här är en svår nöt att knäcka, jag älskar både Bloch och Capezio. Tre av mina fyra leotards är från Capezio (en från Bloch) men fyra av mina sex par teknikskor är från Bloch (ett par från Capezio). Jag har Bloch i mina toppar/tröjor och ett par shorts är från Bloch. Så, med andra ord, både Bloch och Capezio är mina favoriter!

This is a hard nut to crack, I love both Bloch and Capezio. Three of my four leotards are by Capezio (one Bloch) but four of my six pairs of soft ballet shoes are Bloch (one pair is by Capezio). I have Bloch in my tops and one of my shorts too. So, in other words, both Bloch and Capezio are my favorites!

2 thoughts on “17 days – My favorite brand

  1. Den första looken är jättefin, påminner om Nina i Black Swan innan hon går över till den mörka sidan. Tänkte på det när jag såg den. Tycker om din blogg!

    1. Det har du rätt i, det tänkte jag inte ens på! Nu gillar jag den looken ännu mer. Kul att du gillar bloggen! Bara att säga till om du känner att du saknar något 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.