19 days – Mission impossible

Stretch
Stretch
Stretch
Jag har en skada i nacken som gör att jag är väldigt stel i överkroppen och mina armar är svaga. Trodde aldrig att jag skulle kunna göra den här stretchen men en dag när jag försökte så var jag sååå nära, nästa gång jag försökte så kunde jag hålla i min stortå och så småningom så kunde jag greppa min fot. När min kropp är samarbetsvillig så kan jag till och med greppa min fot med båda mina händer men det har bara skett en gång än så länge. (Sista bilden är tagen juni 2014)

I have an injury in my neck which makes me pretty fixed in my upper body and my arms are week. I never thought I could do this stretch, but one day when I tried I was sooo close, the next time I could hold on to my big toe and eventually I could grab my foot. If my body cooperates with me, I can grab my foot with both of my hands but it has only happened once. (Last picture taken in June 2014)

Leave a Reply

Your email address will not be published.