Brygga

Det kändes som jag hade glömt något igår och jag kom precis på vad det var! Jag glömde ju helt bort söndagsstretchen! Så, här är en något försenad söndagsstretch, bryggan. Det är ett väldigt bra sätt att stretcha överkroppen på. Jag kan inte stå i bryggan så länge men några sekunder i alla fall.

I felt like I forgot something yesterday and just figured out what it was! I totally forgot about Sunday Stretch! So, here’s a slightly delayed Sunday Stretch, the bridge. It’s a great way of stretching your upper body. I can’t do the bridge very long but a few seconds anyway.

Brygga
Det här var förresten första gången jag vågade gå upp i brygga själv, på ett annat underlag än min säng! Det var så befriande!

By the way, this was the first time I got the courage to go up into the bridge by myself, on another base than my bed! It felt so liberating!

Leave a Reply

Your email address will not be published.