Early morning

Balett
Vi gick upp kl. 06:00 idag, min underbara sambo hade gjort frukost till mig. Solen sken och fåglarna sjöng utanför fönstret. Vi tittade på två avsnitt av “Breaking Bad”, så skönt att bara sitta och slappna av. Jag älskar faktiskt tidiga morgnar, när jag väl har kommit upp. Får alltid kämpa med att komma upp ur sängen. Men när jag väl är uppe så mår jag så bra, känner mig glad och hoppfull. Känns som man får så mycket mer ut av dagen.

Idag tänkte jag åka in till stan och kika på några (hand)väskor. Får se om jag hittar någon till ett rättvist pris.

We got up at 06:00 this morning, my lovely man had made me some breakfast. The sun was shining and the birds sang. We watched two episodes of “Breaking Bad”, just relaxing. I actually love early mornings, once I get up. I always struggle with getting out of bed. Once I’m up, I’m so happy and hopeful. Feels like I get so much more out of the day.

I’m going in to Örebro city to look for some bags/purses soon. We’ll see if I can find something for a fair price.

Leave a Reply

Your email address will not be published.