Kryssningen

Vi hade en underbar kryssning, men vi tog det faktiskt ganska lugnt. Vi hade en mycket bra hytt men vi spenderade inte så mycket tid i den. Vi satt i Fun Club den första kvällen, drack en whisky och en öl och dansade i några timmar. Vi var tvungna att gå av båten ganska tidigt nästa morgon, omkring 09:00 (svensk tid) eftersom båten gjorde en resa till Tallinn över dagen. Vädret var så fint i Helsingfors! Blå himmel och varmt så vi spenderade den största delen av dagen ute i solen. Vi gick till en kyrka som är under marken också, insprängd i ett berg. Den var verkligen vacker.

We had a wonderful cruise, but we took it fairly easy. We had a great cabin but didn’t spend so much time there. We sat in the lounge area the first night, drinking a whisky and a beer and danced for a few hours. We had to get off the boat pretty early the next morning, around 09:00 (Swedish time) since the boat went to Tallinn over the day. The weather was so nice in Helsinki! Blue sky and warm so we spent most of our day there in the sun. We went to a church that’s under ground too, it was really beautiful.

Kryssning
Kryssning
Kryssning
Kryssning
Kryssning
Kryssning
Helsingfors
Helsingfors
Helsingfors
Helsingfors
Helsingfors
Helsingfors
Helsingfors
Helsingfors

Leave a Reply

Your email address will not be published.