Nails

Naglar2011
Naglar2012
Jag har ingen som helst aning om hur i helsike jag fick mina naglar så långa då! De första två bilderna är tagna i november och december 2011 och de två sista är tagna i februari 2012. Jag måste ha haft en väldigt bra diet för naglarna nu för jag får dem inte ens till hälften av den längden nu. Kanske är på grund av att jag har skurit ner så mycket på mjölken? Dricker i princip endast mjölk i kaffet nu.

I have no idea how the h*ll I got my nails so long back then! The first two pictures were taken in November and December of 2011 and the last two in February of 2012. I must have had the right diet or something because I never get them to even half that length now. Maybe it’s because I’ve almost stopped drinking milk (except in my coffee)?

Leave a Reply

Your email address will not be published.