One week

Fiskmås
Helsingfors
Helsingfors
Me
Vår kryssning är bara en vecka bort! Jag vet inte varför men jag älskar verkligen Helsingfors. Det är så vackert där, så rent och så avslappnande. Visste ni att jag är halvfinsk? Min mamma är född i Finland men flyttade till Sverige när hon barn.

Our cruise is only one week away! I don’t know why but I really love Helsingki. It’s so beautiful there, so clean and so relaxing. Did you know that I’m half Finnish? My mom is born in Finland but moved to Sweden when she was a child.

Spagat
Jag gjorde min första “offentliga” spagat på den kryssningen! Ingen såg den men det var på en allmän plats i alla fall.//I did my first “public” front split on that cruise! No one saw it but it was on a public place anyway.

Leave a Reply

Your email address will not be published.