Onsdag

Me
Det är lite kallare här i Örebro idag, det är faktiskt ganska skönt eftersom det har varit varmt så länge. Har en väldigt irriterande huvudvärk som vägrar gå över, kanske är vädret? Köpte några nya skärp och en till balettklänning (kan inte få nog av dem!). Asos har så fina klänningar och har alltid någon rea – hur perfekt är inte det? Fri frakt också – kan ju inte hålla mig borta. Bilder kommer snart!

It’s a bit colder here in Örebro today, it’s actually nice since it’s been hot for a long time. I have a annoying headache that won’t pass, maybe it’s the weather that’s causing the headache? I bought some belts and another new ballet dress (just can’t get enough of them!). Asos has such nice dresses and always a sale – how perfect is that? Free shipping too – I can’t help it. Photos are coming soon!

Leave a Reply

Your email address will not be published.