Stretch

Spagat
Spagat
Straddle
Straddle
Stretch
Torsdag betyder stretching så jag stretchade. Gjorde spagaterna på soffan så ni inte får samma gamla tråkiga spagatbilder. Hoppas ni gillar det. Kämpar fortfarande med min straddle, känns som det inte händer någonting men framstegen är så extremt långsamma i straddle och split. Kom på att jag inte har stretchat min split på länge, får göra det på måndagens stretchingstund.

Thursday means stretching so I stretched. I did the front split on the couch so you wouldn’t get the same boring split photos. Hope you liked it. Still struggling with my straddle, feels like nothing is happening but the progress is so extremely slow in straddle and split. I just realized that I haven’t stretched my middle split in a while, I need to do that on Monday’s stretch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.