Tisdagstips 17

Balettknut
Den här veckans tips är att göra en annorlunda typ av balettknut, en fläta som snurras in i en knut. Det här är vad du behöver:

This weeks tip is to make a different kind of bun, a braid that swirls into a bun. This is what you need:
Hårnålar
Och så här gör du. Börja med att göra en inbakad (eller utbakad som jag kallar det) fläta. Försök att få till den i form av ett C. Vrid runt flätan och dra den bakom den inbakade delen. Placera flätan under och fäst med hårnålar och hårspray. Perfekt för baletträningen eller varför inte en balettföreställning?

And this is how you do it. Start with making a dutch braid, try to make it into a C-shape. Then put the tail behind the braid and tuck it in. Finish with some hair pins and some hairspray. Perfect for ballet class or why not a ballet performance.
Balettknut

Leave a Reply

Your email address will not be published.