1 September

Mat
Det här var min lunch idag, en pastasallad med soltorkade tomater och lax. Pastan och laxen passade faktiskt ganska bra ihop, även om det var ovant i början.

Sommaruppehållet är över och senare idag är det dags för vår introduktion för den tredje och sista delkursen för den fjärde terminen. Så nu börjar det hårda arbetet igen. Blandade känslor för det, men för varje dag som går så kommer jag närmare till att avsluta min utbildning.

This was my lunch, a pasta salad with sun dried tomatoes and salmon. The pasta and salmon actually worked together, even if it was unusual at first.

The summer break is over and later today we have our introduction for the third and last course unit for semester no. 4. So now the hard work begins again. Mixed emotions about it, but for every day that goes by I get closer to finishing my education.

Leave a Reply

Your email address will not be published.