Fredag

Ljus
Jag vet inte hur många av de här ljusen jag använder varje dag. Älskar känslan av tända ljus. Det är fortfarande ganska varmt och ljust men dagarna blir kortare för varje dag som går. Längtar till de mörkare tiderna när man kan ljusa upp hela lägenheten med ljus ♥

Jag har två föreläsningar idag, mellan 12:15-16:00. Tror att jag ska åka och handla efter det så jag slipper göra det i helgen. Är bara idag och imorgon kvar innan det är dags för den andra balettlektionen den här veckan. Tror ni på att jag fortfarandehar träningsvärk från tisdagens balettlektion?

I don’t know how many of these candles I go through every day. I love the feeling of lit candles. It’s still pretty warm and light but the days get shorter for each day that passes. I can’t wait for those darker times when you can light up the entire apartment with candle lights ♥

I have two lectures today, between 12:15 and 16:00. I think I’m going to go to the store after that so I don’t have to go shopping during the weekend. Just today and tomorrow left before it’s time for the second ballet class of the week. Can you believe I’m still sore from Tuesday’s ballet class?

2 thoughts on “Fredag

  1. Det skulle vara intressant att få läsa ett inlägg om din utbildning och vad du vill jobba med i framtiden? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.