Legwarmers

Benvärmare
Det var så kallt i tisdags, tog cykeln till balettlektionen och kunde knappt känna mina ben eller fötter när lektionen körde igång så jag hade på mig de här skönheterna. Det är något med benvärmare, vet inte vad men jag gillar dem. Det roliga och sjuka är att jag nästan aldrig har på mig dem, trots att jag gillar dem! Jag vet inte varför men jag har dem bara inte på mig. Jag brukar bli varm direkt efter pliéerna så jag antar att jag känner att de inte är nödvändiga. Men den här gången hade jag dem på mig i nästan en kvart.

Har ni benvärmare på lektionerna?

It was so cold last Tuesday, I took my bike to the ballet class and could hardly feel my legs or feet when the class started so I wore these beauties. It’s something about legwarmers, I don’t know what it is but I like them. The funny and weird thing is that I almost never wear them, even though I like them! I don’t know why but I just don’t. I usually get warm after the pliés so I guess I feel that they aren’t nessessary. But this time I wore them for at least 15 minutes.

Do you wear legwarmers at class?

5 thoughts on “Legwarmers

  1. Ja jag har benvärmare,har nyss skaffat mig vinröda,min svarta vill hasa ned hela tiden,så det blev dags att köpa nya

  2. Har alltid benvärmare på mig oavsett hur varmt/kallt det är. Dels för att benvärmare är det bästa som finns och dels för att golven i vår sal är så kalla och man vill inte riskera problem med benhinnorna 🙂

  3. Använder dem i början av lektionen eftersom jag ofta fryser. Men så som du blir jag också varm nästan direkt efter pliéerna. Brukar använda dem sen igen när vi ska stretcha för att behålla värmen(kan vara en inbillning också, men det funkar iaf).

  4. Jag skulle antagligen bo i mina benvärmare om jag kunde, byter till och med under lektionen beroende på hur varm jag är/behöver vara, haha ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published.