One leotard – Six ways

Balettkläder
Balettkläder
Jag har tre balettkjolar och tre par shorts. Har även tre olika leotards som jag använder så jag kan göra många olika kombinationer. Jag rekommenderar att ni köper en leotard som ni verkligen känner er bekväma i så att ni kan kombinera den med olika plagg. Om ni är som jag och inte gillar att blanda för många olika färger, välj en enfärgad leotard.

Jag vet att många vuxna inte gillar att ha på sig en leotard, det hade inte jag heller gjort om jag inte kunde ha en kjol eller ett par shorts. Men jag rekommenderar verkligen att ni har på er en leotard på lektionen, med en kjol eller ett par shorts. Shortsen i mitten (med en rosa kant) är vanliga träningsshorts från Sportamore.se. De andra två är “balettshorts” (från Capezio och Intermezzo).

Om ni köper en kjol, försök att köpa en med mönster på, som den i mitten. Jag kan använda den till alla mina leotards och den ger outfiten en helt ny dimension.

Vilken kombination gillade ni mest?

I have three ballet skirts and three shorts. I also have three leotards that I use so there can be many different combinations. I recommend that you buy a leotard that you feel really comfortable in so you can combine it with different clothes. If you’re like me and don’t like to mix too many colours, choose a one-coloured leotard.

I know that many adults don’t like to wear a leotard, I wouldn’t wear one if I didn’t have a skirt or a pair of shorts. But I seriously recommend that you wear a leotard in class, with a skirt or a pair of shorts. The shorts in the middle (with the pink lining) are regular exercise shorts from Sportamore.se. The other two are “ballet” shorts (from Capezio and Intermezzo).

If you buy a skirt, try to buy one with a print, like the one in the middle. I can wear it to many leotards and it gives the ballet outfit another dimension.

What combination did you like the most?

One thought on “One leotard – Six ways

Leave a Reply

Your email address will not be published.