Beginners Class

Balettkläder
Nybörjarkursen är precis vad jag behöver! Jag behöver inte tänka för mycket på att försöka memorera kombinationerna, de är så pass enkla att jag kommer ihåg dem. Så nu kan jag fokusera ordentligt på att förbättra min teknik. Och för alla som tror att nybörjarkursen är enkel – balett är inte enkelt, på någon nivå. Mina ben skakade faktiskt efter lektionen. Nästa lektion är imorgon! Bilden visar vad jag hade på mig för balettkläder.

The beginners class is just what I need! I don’t have to think too much about memorizing the combinations, they are so simple that I remember them so I can focus really hard on improving my technique. And for those who think the beginner class is to easy – ballet is not easy, at any level. My legs were actually shaking after the class. Next class is tomorrow! I wore the clothes on the picture.

Leave a Reply

Your email address will not be published.