Messy bun

Balettknut
Så här ser min balettknut ut efter en lektion – rörig? Vad i hela friden menar ni…? Tror jag skulle behöva en halv flaska hårspray för att hålla mitt hår på plats en hel lektion.

Ledsen över förseningen med Tisdagstipset, jag fixar det senare idag. Har haft så mycket att göra den senaste veckan men jag hoppas att jag kommer ikapp redan idag. En barndomskompis och hennes ettåriga dotter (som för övrigt är den sötaste!) kommer hit om ett par timmar så jag ska försöka plugga lite innan de kommer.

This is how my bun looks after a class – messy? What on earth are you talking about…? I think I have to use a half a bottle of hairspray for my hair to actually stay on my head.

Sorry about the delay for the Tuesday tip, I’ll fix it later today. I’ve had a lot on my plate this last week but I’m hoping to get back on track today. A childhood friend and her one year old daughter (who by the way is the cutest!) are coming over in a couple of hours and I’ll try to study a little before they get here.

Leave a Reply

Your email address will not be published.