Point

Fotövning
Fotövning
Det här är ett bra sätt att träna på att peka fötterna, genom att använda golvet. Börja med att ha hela fotsulan mot golvet och pressa ner. Sträck långsamt ut benet och försök att hålla foten i golvet, tryck ner. Försök att peka tårna men glöm inte att även vristen ska vara sträckt och att foten ska vara rak. Sickla den inte, den ska vara i en rak linje med benet. Jag vrider inte ut mitt ben för den här stretchen.

This is a great way to exercise your point, by using the floor. Start with the foot sole on the floor and push down. Slowly straighten your leg and try to keep the foot on the floor, pressing down. Try to point your toes but don’t forget to use the ankle and to keep your foot straight. Don’t sickle it down, it should be in a straight line with your leg. I don’t turn out the leg for this stretch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.