Sjuk?

Balett
Jag börjar känna mig sjuk… Min näsa rinner, jag nyser och hostar och min kropp värker. Värken kan dock vara på grund av dagens balettlektion. Mina armar gjorde verkligen ont och jag kunde inte riktigt hitta energin som jag brukar ha. Nu vet jag varför. Jag tror inte att jag har feber i alla fall, jag har sällan det. Förhoppningsvis känner jag mig bättre imorgon, jag vill verkligen inte bli sjuk nu! Vill inte missa baletten och jag har en tenta snart… Dricker mängder med rött te och vilar nu. Ska lägga mig tidigt och hoppas på att den här förkylningsliknande saken är borta till imorgon!

I’m starting to feel sick… My nose is runny, I’m sneezing and coughing and my body aches. The aching part could be from today’s ballet class though. My arms really hurt at class and I just couldn’t seem to find my energy that I normally have. Now I know why. I don’t think I have any fever, I rarely do. Hopefully I’m feeling better tomorrow, I really don’t want to get sick now! I don’t want to miss ballet and I have an exam coming up soon… Drinking loads of red tea and resting now. I’m going to bed early and hope this fluish thing is gone tomorrow!

Leave a Reply

Your email address will not be published.