Stretch and strenght

Stretch
Stretch
Det här är ett bra sätt att stretcha ryggen och höfterna på samtidigt som man stärker ryggmusklerna. Försök att få foten att närma sig huvudet och försök att böja ryggen så mycket som möjligt. Böj även huvudet bakåt för att få en bättre stretch. Gör samma sak med rakt ben. Jag tycker att övningen är väldigt hjälpsam, även om den är ganska svår.

This is a great way to stretch your back and hip and strengthen your back muscles at the same time. Try to get your foot as close to your head as possible and try to bend your back as much as possible. Tilt your head back to get a better stretch. Do the same with your leg straight. I find the exercise very helpful, even if it’s kind of hard.

One thought on “Stretch and strenght

  1. I have to try this one ! I’m trying to work on my back flexibility (along with my balance ahem… that’s another tough one ^^)

Leave a Reply

Your email address will not be published.