4 November 2010

WP
Samma skada och samma smärta, med eller utan nackkrage. Bara för att man visuellt inte kan en skada och en smärta, behöver det inte betyda att de inte är där. Den har varit där, varenda dag under fyra år. Och även om man kan se det, är det lätt att glömma. Livet går vidare och stannar inte för något. Man står inför ett val – att göra det bästa utav det och kämpa eller att helt enkelt ge upp. Fyra år av toppar och dalar. Snälla, ta hand om det enda liv ni har fått ♥

The same injury and the same pain, with or without the neck brace. Just because you can’t visually see the pain and the injury, doesn’t mean it’s not there. It’s been there, every single day for four years. And even if you can see it, it’s easy to forget. Life goes on and doesn’t stop for anything. One has to make a choice – to make the best of it and fight or simply to give up. Four years of highs and lows. Please take care of the one life you are given ♥

One thought on “4 November 2010

  1. Stackare 🙁 Vad var det som hände, en bilolycka? Vart har du ont någonstans? Jobbigt det låter med smärta varje dag. Man borde bli bättre på att vara tacksam och ta vara på livet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.