Amethyst

Balett
Balett
Balett
Jag fick hem den här idag, och ett par shorts och en till tröja som jag lägger upp bilder på imorgon. Älskar lila och har alltid velat ha en leotard i den färger. Och nu har jag det! Man kan aldrig ha för många leotards, eller hur? Jag har märkt att jag gillar den moderna skärningen, de passar mig bäst. Den här har ett extra lager tyg vid bysten och består av 90 % bomull och 10 % lycra. Så bekväm! Sitter som handen i handsken. Den kan bli din för £21,50 här.

I got this today, among a pair of shorts and another sweater that I’ll post pictures on tomorrow. I love lilac and I’ve always wanted a leotard in that colour. And now I do! One can never have too many leotards, right? I’ve noticed that I like leotards with the modern leg line, they fit me best as well. This one comes with a self bra lining and is made of 90 % cotton and 10 % lycra. So comfortable! Fits like a glove. It can be yours for £21,50 here.

Leave a Reply

Your email address will not be published.