Done

Fågel
Jag är klar med pluggandet nu, klarar inte av att sitta mer med det. Mitt huvud gör så ont. Tänkte göra något träningspass eller stretcha men jag är alldeles för trött. Hoppas verkligen att jag kan sova inatt, utan att varje paragraf jag har läst snurrar runt i skallen.

Förhoppningsvis ska jag träffa en barndomskompis till mig imorgon på en kopp kaffe. Vi ses alldeles för sällan.

I’m done studying now, I can’t do no more. My head is hurting so bad. I thought I’d do some workout or stretching but I’m way too tired. I really hope I can sleep tonight, without every paragraph I’ve read spinning around in my head.

Hopefully I’ll be able to go to my childhood friend tomorrow for a cup of coffee. We see each other way too seldom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.