Headache

Plugg
Är helt slut och mitt huvud dödar mig. Det känns bokstavligen som mitt huvud väger mer än vanligt och det är på grund av all information jag har försökt att forcera in genom mina ögon. Jag går alltid igenom flera olika stadier innan en tenta och nu känner jag som jag alltid gör 2-3 dagar innan. Som att jag inte kan någonting. Men jag vet att jag kan många saker, hoppas bara att det räcker. Behöver en paus nu, fortsätter imorgon.

I’m so exhausted and my head is killing me. It literally feels like my head weighs more than normal and it’s because of all the information I’m trying to force in with my eyes. I always go through different stages before an exam and I always feel like this 2-3 days before the exam. Like I don’t know anything. But I know I know a lot of things, I just hope it’s enough. I need a break now, continuing tomorrow.

Leave a Reply

Your email address will not be published.