I WON!

Tävling
Herre min gud! Jag vann IMACTIVEs och NJIEs tävling – en träningsresa till Miami nästa år! Jag är i chock! Känner mig så obeskrivligt lycklig och alla mina bekymmer och trötthet försvann på en gång. Kan verkligen inte förstå det, är det verkligen på riktigt eller drömmer jag?

Det bästa är att jag får ta någon med mig. Jag tror jag vet vem jag ska ta med och personen i fråga kommer inte tro ana något!

Oh my goodness! I won the IMACTIVE and NJIE competition – a fitness trip to Miami next year! I’m in complete shock! I feel so extremely happy and all my worries and tiredness went away at once. I really can’t believe it, is it for real or am I dreaming?

The best part is that I get to bring someone with me. I think I know which one to ask and this person won’t see it coming!

6 thoughts on “I WON!

Leave a Reply

Your email address will not be published.