Leg stretch

Stretch
Det här är en bra stretch för baksidan av det främre benet. Man ska känna stretchen i baksida lår på det böjda benet. När man inte längre känner samma spändhet i musklerna så kan man försöka att pressa foten längre från kroppen med handen.

This is a great stretch for the back side of the (front) thigh. You’re supposed to feel the stretch in the thigh of the bent leg. When you don’t feel the same tension, try and push the foot further away from your body with your hand.

2 thoughts on “Leg stretch

  1. en av mina favoritstretcher,kallas både svanen,häcklöparstretch och duvan,ja kärt barn har många namn,men den är mycket effektiv

    1. Ja, den är riktigt effektiv! Tack för att du skev vad den brukar kallas, visste faktiskt inte om någon av namnen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.