Morning Workout

Balett
Phew, jag blev precis klar med en Sleek workout, Sleek Barre technique II. Vilket bra pass! Jag känner egentligen inte att jag har tid att träna, har så mycket att plugga inför tentan men jag vet att jag mår bättre efter träning. Jag älskar längden på Sleek’s träningspass, den här var 25 minuter och det gör att man faktiskt gör dem, även om man känner att man egentligen inte har tid.

Phew, I just finished a Sleek workout, the Sleek Barre technique II. What a great workout! I don’t really feel like I have the time to work out now, I have so much to study for my exam but I know I feel better after a workout. What I love about Sleek’s streaming workouts is the length of them, this one was 25 minutes and that makes you do it, even if you don’t feel like you have the time.

Leave a Reply

Your email address will not be published.