Capezio Multi compartment bag – Review

Jag har använt min dansväska från Capezio i ungefär en vecka nu så nu är det dags för recensionen!
I’ve used my Multi Compartment bag from Capezio for about a week now so it’s time for the review!

Dansväska
Dansväskan är delad i två delar, den nedersta delen är till för skor. Den har ventilationshål på båda sidorna och man behöver inte längre lägga skorna och kläderna i samma fack. Eftersom facket är 43 x 18 x 13 cm så får man plats med alla typer av dansskor utan problem.

Blixtlåsen är genuina och i bra storlek, de öppnas och stängs väldigt smidigt. Väskan är robust och väldigt stabil. En sak man måste tänka på är att “bryta in” den. Den står inte av sig själv när man tar ut den ur plasten så fyll den med kläder och låt den formas under natten. När jag gjorde det så fick den sin form och den har hållit den sedan dess.

The bag is divided in two parts, the lower part is for the shoes. It has ventilations holes at both sides and you don’t have to mix your shoes and clothes in the same compartment. Since the compartment is about 17″ x 7″ x 5″ you can easily fit all kinds of dancing shoes.

The zippers are genuine and at a great size, they open and close very smooth. The bag is sturdy and very stabil. One thing to think about is that you need to “break it” in. It doesn’t stand on it’s own when you take it out of the bag so make sure to fill it up with clothes and let it form under the night. Since I did that, my bag has kept the right shape.

Dansväska
Det är verkligen en väska med många fack, den har totalt tio fack. Jag är väldigt organiserad av mig så den här har ett perfekt antal fack för mig. Man hittar lätt allt man behöver och allt stannar på plats eftersom facken har antingen gummiband, blixtlås eller kardborreband upptill.

Man kan välja mellan att hålla den med de två handtagen som sitter fast eller ett borttagbart axelband. Jag gillar båda sätten, man kan ha väskan på ryggen om man har axelbandet. Låsmekanismen är väldigt robust och i mycket bra kvalitet.

It really is a multi compartment bag, with a total of ten compartments. I’m very organized so this is a perfect amount of compartments for me. You easily find what you’re looking for and everything stays in place thanks to either rubber bands, zippers or hock and loops bands.

You can choose to have the two handles or the removable shoulder strap. I like them both, with the shoulder strap you can have the back on your back. The locking device is really sturdy and in good quality.

Dansväska
Jag är väldigt nöjd med väskan. Den har allt jag behöver och vill ha i en dansväska, och mer därtill. Färgerna gör den passande för alla åldrar och ljusnar upp dagen. Den säljs för ett mycket bra pris också, £28.75 (ca 345 kr). Klicka här för att komma till Capezios hemsida.

Jag rekommenderar den för alla dansare, det är den dansväskan man ska ha.

I’m really pleased with this bag. It has everything I need and want in a dance bag, and more. The colors make it suitable for every age and brightens your day. It’s for a very good price too, £28.75! Click here to get to Capezio’s website.

I really recommend it for all dancers, it’s the dance bag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.