Front Split with Backbend

Spagat
Spagat
Gårdagens spagat med bakböj. Jag filmade den här också i time-lapse så ni kan se hur jag kommer ner i stretchen. Det är en riktigt svår stretch för mig men den är så effektiv för ryggen! Kan inte göra den mer än två eller tre gånger men det är mer än tillräckligt! Jag kallar gummibanden för “tortyrband” på grund av den här stretchen eftersom det känns känns som tortyr…

Yesterday’s front split with backbend. I filmed this in time lapse as well so you can see how I get in the stretch. It’s a really tough stretch for me but it’s so effective for the back! I can’t do it more than two or three times but it’s more than enough! I call the rubber band for “torture bands” because of this stretch, it’s almost like torture…

Leave a Reply

Your email address will not be published.