Improved turnout?

Releve
Eftersom bilderna inte är tagna i samma vinkel så är det svårt att säga om min utåtvridning har förbättrats men jag tycker att jag kan se en liten skillnad. Tycker ni att min utåtvridning ser bättre ut på den högra bilden? Om ni tittar på mina knän och hälarna? Måste ta en annan bild med samma vinkel som den vänstra för att vara säker. Den vänstra bilden är tagen i september i år.

Since the angles aren’t the same in the pictures it’s hard to tell if my turnout actually has improved but I think I can see a tiny improvement. Do you think it looks like my turnout is better in the right picture? If you look at my knees and my heels? I have to take another picture from the same angle as the left one to be sure. The left picture is from September this year.

Leave a Reply

Your email address will not be published.