International

International
Eftersom bloggen har fått fler internationella läsare (från mitt perspektiv), valde jag att göra bloggen mer internationell. Jag har ändrat informationssidornas rubriker till engelska och lagt till de engelska orden i kategorierna. Jag hoppas att det hjälper alla att hitta vad de söker.

Since many of you are international readers (from my perspective), I decided to make the blog more international. I’ve changed the information pages headings to English and added the English words to the categories. I hope this will make it easier for you to find what you’re looking for.

5 thoughts on “International

  1. Jag är bara nyfiken, men bliver du för tillfället sponsrad av Capezio? Har noterat att de har uppmärksammat din blogg mycket på senaste tid, och du har fått ganska många saker på senaste tiden därifrån? 🙂

    1. Jag förstår att det kan uppfattas så eftersom jag mer eller mindre är beroende av märket. Eftersom jag hittade så många bra saker till min önskelista på Capezios hemsida så skickade jag ett mail till dem och frågade om jag fick tillstånd att använda deras bilder och då var de så snälla och skickade högupplösta bilder till mig. Sponsrad blir jag (tyvärr) inte, även om jag hoppas på att bli det i framtiden! Det är en dyr hobby, balett…

      Har tänkt att skriva ett inlägg om varför jag älskar Capezio, bortsett från att deras kläder är som gjorda för mig. Eftersom jag har använt mig så mycket av Capezio i önskelistan och använder märket så mycket så ska jag nog göra det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.