More back stretching

Ryggstretch
Ryggstretch
Ryggstretch
Ryggstretch
Ryggstretch
Jag vet inte riktigt vad som händer med min rygg men jag är mer än glad för det, vad det än är! Kanske är det alla timmar av extremt pluggande som har gjort min rygg mer flexibel? Den kanske började brytas ner och det är därför jag kan böja den mer, för att den är svag? Hursomhelst, jag är glad för det!

Jag hade aldrig kunnat gissa att jag kom så långt bak utan bilderna så snälla, följ mitt råd och ta bilder varje gång ni stretchar, även om ni inte känner några framsteg.

I don’t really know whats going on with my back but I’m more than happy with it, whatever it is! Maybe all those hours of extreme studying made my back more flexible? Maybe it started to break down and now I can stretch it because it’s weak? Anyways, I’m happy about it!

I never would have guessed that I bent that far back without the pictures so please, follow my advise and take pictures every time you stretch, even if you don’t feel any progress.

Leave a Reply

Your email address will not be published.