Saturday Stretch

Stretch
Stretch
Split
Jag tog några bilder till morgondagens önske-inlägg så jag valde att stretcha lite efter det. Jag hade inte tillräckligt med energi för att göra min vanliga rutin men jag gjorde det här i alla fall. Jag har varit oförskämt dålig på att stretcha min split så jag kom inte lika långt som sist men jag ska ta tag i den nu. Om man vill ha något så måste man kämpa för det och det är precis det jag ska göra!

I took some pictures for tomorrow so I decided to stretch a little after that. I didn’t have the energy to do my regular routine so I just did this. I’ve been really bad at stretching my split so I didn’t get as far down as the last time but I’m going to pick it up now. If you want something you have to fight for it and that’s what I’m going to do!

How are you doing with your stretching?

Leave a Reply

Your email address will not be published.