Svar på frågestunden – Jul (Answers – Christmas)

Julkort Balett
Vad önskar du dig i julklapp?
Jag har blivit så pass gammal att jag inte längre önskar mig något i julklapp, bortsett från umgänge med mina nära och kära. Däremot har jag en egen lista på saker och ting som jag vill köpa när jag har pengar över till det, såsom en yogamatta, ännu mer balettkläder och en egen balettstång.

What do you want for Christmas?
I’ve got too old for Christmas gifts so I don’t actually wish for anything, except to spend time with my family. I do have a wish list on things I want to buy when I have the money for it, such as a yoga mat, even more ballet clothes and my very own ballet barre.

Vad är det absolut bästa på julen?
Glädjen och värmen, maten och den mysiga känslan.

What is the best thing about Christmas?
 The happiness and the warmth, the food and that cosy feeling.

Julbord
Din favorit på julbordet?
Kallrökt lax med kokt potatis och sillarna.

Your favorite thing on the Christmas table?
Cold smoked salmon with boiled potatoes and the herring.

Leave a Reply

Your email address will not be published.