Wish 11

Capezio
Bilden tilhör Capezio Europe (Ballet Makers Europe Ltd)/Capezio Europe (Ballet Makers Europe Ltd) owns the picture.

Det här är något som min dansväska verkligen behöver, en ordentlig fotrullare. Jag har en gummiboll men jag tycker att den är för mjuk, jag kan inte riktigt trycka hårt nog för att känna något i foten. Den här fungerar på samma sätt men eftersom den är gjord av trä så är den hård så man behöver inte trycka lika hårt när man rullar foten över den. Dessutom är ju den här faktiskt gjord för att användas på fötterna, min boll är inte det. Klicka på bilden för att komma till hemsidan.

This is definitely something that my dance bag needs, a proper foot roller. I have a rubber ball but I think it’s too soft, I can’t push hard enough to feel it in my foot. This foot roller works in the same way but since it’s made of wood, it’s firm so you don’t need to put as much weight on it when you roll your foot over it. Besides, this is actually made to be used on the foot, my rubber ball is not. Click on the picture to get to the website.

Leave a Reply

Your email address will not be published.