Wish 14

Capezio
Bilden tilhör Capezio Europe (Ballet Makers Europe Ltd)/Capezio Europe (Ballet Makers Europe Ltd) owns the picture.

Den som dansar balett kan aldrig ha för många hårnålar! Jag vet inte riktigt vart alla tar vägen, jag tror inte att det finns någon som vet… Det mystiska försvinnandet av hårnålar… Hursomhelst, de här kommer från Capezio och är något böjda. Jag har platta och de kan vara lite knepiga ibland. Skulle vilja prova de här böjda nålarna, de kanske håller sig på plats bättre? De finns i tre olika storlekar – ca 5 cm, 6,35 cm och 7,5 cm och i tre färger (nyanser).

Jag har de här:

A ballet dancer can never have to many bobby pins! I don’t really know where they all go, I don’t think anyone knows… The mysterious disappearance of bobby pins… Anyway, these are from Capezio and they are slightly bent. I have flat ones and they can be quite tricky sometimes. Would like to try these bent pins, maybe they stay in place better? They come in three different sizes – 2″, 2,5″ and 3″ and in three colors (shades).

I have these ones:

Saltvattenspray
Hårnålar

Leave a Reply

Your email address will not be published.