Wish 6

Capezio
Bilden tilhör Capezio Europe (Ballet Makers Europe Ltd)/The picture is owned by Capezio Europe (Ballet Makers Europe Ltd)

En (balett) dansare kan aldrig ha för många par trikåer. Även trikåer med den högsta kvalitén går sönder om man har en vass nagel eller om en liten sten hittar sig in i skon. Jag hatar verkligen när mina trikåer går sönder men om man har många trikåer på lager så har man inte det problemet! En av Capezios önskningar är 10 par tights, klicka här för att vara med och få chansen att få dem (Endast för boende i EU, man behöver ha en facebook).

A (ballet) dancer can never have too many tights. Even tights with the best quality rip if you have a sharp finger nail or a small rock slips into your shoe. I really hate when tights rip but if you have many tights you won’t have that problem! One of Capezio’s wishes is 10 pairs of tights, enter here for your chance to get them (EU residents only, you need a facebook page).

Tights
Man kan inte göra annat än att hata det här/Don’t you just hate this?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.