Wish 9

Capezio
Capezio
Bilderna tilhör Capezio Europe (Ballet Makers Europe Ltd)/The pictures are owned by Capezio Europe (Ballet Makers Europe Ltd)

Vem älskar inte benvärmare? De är så mysiga och bekväma. De här kommer från Capezio och är riktigt fina och ser väldigt bekväma ut. Har någon av er Capezio’s benvärmare? Tyvärr har jag inte några själv men kommer definitivt köpa några snart.

De här är mina favoriter, ni hittar dem här.

Who doesn’t like leg warmers? They’re so cosy and comfortable. These ones from Capezio are really pretty and look very comfortable. Do any of you have Capezio leg warmers? Unfortunately I don’t but I’m definitely going to buy some soon.

These are my favorites, they’re bought here.

Balett

One thought on “Wish 9

  1. I don’t have Capezio, only black long legwarmers from Repetto, made in wool, with stirrups. A second pair, just under the knee, soft grey, with stirrups and in wool, but I don’t remember the brand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.