Balett
Den första lektionen var underbar. Vi började vid räcket och gjorde pliéer, tendu, tendu jeté, frappé, fondue och grand battement innan vi stretchade vid räcket. Efter det gick vi vidare på koreografin till vårshowen. Åh, jag älskar verkligen balett.

The first class was wonderful. We started at the barre and did pliés, tendu, tendu jeté, frappé, fondue and some grand battement before stretching at the barre. After that we moved on to the choreography for the spring show. Oh, I just love ballet.

One thought on “

  1. Härligt! Min skola började redan 5e januari och det var jag så lycklig över!
    Men jag ville fråga om du kanske kunde tänka dig att göra en “dansvideo”, alltså var man ser dig dansa balett (en liten kombination eller så). Jag tycker dina balettvideon er fantastiska och jag är så nyfiken på hur det ser ut när du rör dig! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.