23 days

Balett
Bara 23 dagar kvar till min sjunde termin börjar! Det känns fortfarande som en evighet men jag har så mycket saker jag måste göra innan den 25 januari så det är förmodligen för det bästa ändå.

Kan inte låta bli att drömma mig tillbaka till dessa dagar i juli, njöt verkligen av att ta de här bilderna. Längtar till dagen jag kan åka dit igen.

Only 23 more days until my seventh term starts! It still feels like forever, but I have so many things I have to do before the 25th of January so it’s probably for the best.

Can’t help to dream back to these days in July, I really enjoyed taking these pictures. Can’t wait to get back there.

5 thoughts on “23 days

  1. Mina lektioner börjar den 11 januari men de tog slut redan den 14 december, så det har varit en lååång väntan, som snart är över som tur är 🙂

  2. Hej! Ville bara kika in här och säga tack till dig! Du och din blogg var en av anledningarna till att jag började på balett, nu kan jag inte tänka mig ett liv utan dansen! Jag ska börja på min sjätte termin nu och ville bara uppmuntra dig till att fortsätta inspirera för jag vet att mitt liv har i alla fall förbättrats enormt p g a dig! Många kramar!

    1. Tack så hemskt mycket Fanny! Det värmer mer än jag kan beskriva, tack så mycket för att du tog dig tiden att skriva det till mig <3 Kram!

  3. It would be so freaking amazing if you started a youtube channel with just dance related videos. Like, ballet haul, whats in my dance bag, leotard collection, ballet story and stuff like that. You could also do like stretching routines and how i get ready for dance.

    1. I have a youtube channel but it’s unlisted. I’m trying to keep posts like the ones you mention on the blog 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.