30 days

Balett
Gör er redo för en ordentlig nedräkning! Är så glad för att jag och min mamma ska åka iväg en vecka, speciellt med tanke på att resan endast ä 30 dagar bort. Kan inte förstå hur bra allt klaffade kring resan, jag antar att det var menat att vi skulle åka.

Kommer försöka ta många bilder åt er, balkongräcket är verkligen perfekt för både stretching och övningar för balett så jag tänkte försöka utnyttja det.

Get ready for some serious countdown! I’m so excited to get away for a week with my mom, especially since the trip is only 30 days away. I can’t believe how well everything went around the trip, I guess we were meant to go.

I’m going to try to take many pictures for you, the balcony railings are perfect for both ballet stretches and practice so I’m planning to take advantage of that.

Leave a Reply

Your email address will not be published.