Booked!

Resa
Ja, där har ni det! Vi fick informationen vi behövde idag så vi bokade precis in en resa! Vi åker till Puerto Rico på Gran Canaria den 16 februari. Hotellet har en 16 årsgräns så vi kommer definitivt kunna slappna av på den här resan också. Jag kan meddela att min nacke verkligen i ett stort behov av lite värme och avkoppling just nu, känns som jag ska få nackspärr vilken sekund som helst.

Låt nedräkningen börja – 31 dagar kvar!

Hotellet heter som ni ser Servatur Casablanca. Klicka här för att läsa mer om hotellet.

Well, there you have it! We got the information we needed today and we’ve just booked a trip! We’re going to Puerto Rico in the Gran Canary island at the 16th of February. The hotel has an age limit at 16, so we’re certainly going to be able to relax on this trip too. I can tell you that my neck is in a serious need for some heat and relaxation right now, feels like it’s going to lock up at any minute.

Let the countdown begin – 31 days left!

The hotel’s name is Servatur Casablanca. Click here to read more about the hotel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.