Dreaming back

Balett
Jag känner mig lite bättre men jag har en hemsk huvudvärk. Vaknade upp med halsont men den har nästan försvunnit helt nu. Antar att jag har något i kroppen.

Kan inte hjälpa att jag sitter och längtar tillbaka till den här resan som jag åkte med min mamma. Vi hade en helt perfekt vecka, trots att vädret inte var det. Det var vår första resa tillsammans (med ett flyg involverat).

Jag längtar inte tillbaka till sol och värme lika mycket som jag längtar efter att åka bort med henne, bara vi två. Vi har ett underbart förhållande, hon är så mycket mer än bara en mamma för mig. Jag har kikat på några nya resor men vi måste invänta svar på om vi kan åka först. Förhoppningsvis vet jag senare idag eller på måndag.

I’m feeling a little better but I have a really bad headache. I woke up with a sore throat but that has almost passed now. I guess I have something in my body.

I can’t help but to dream back to this trip with my mom. We had such a perfect week, even though the weather wasn’t. It was our first trip together (with a flight involved).

I’m not longing for the sun and the heat as much as I long to spend time with her, just the two of us. We have such a wonderful relationship, she is so much more than just a mother to me. I’ve looked for some new trips and were waiting to see if we can go. Hopefully I will know later today or on Monday.

Leave a Reply

Your email address will not be published.