Salads

Mat
Mat
Jag har känt ett sug efter sallad de senaste dagarna. Jag har ätit varma luncher och sallader till middag i tre dagar nu. Jag gör dem stora och med protein så jag får i mig en ordentlig middag. Älskar sådana sallader! Jag tror att jag skulle kunna leva på sallad om det inte vore så att jag behöver värmen från varma maträtter, jag fryser alltid.
I’ve felt a crave for salads for the last days. I’ve eaten regular warm lunches and salads for dinner for three days now. I make the salads big and with protein so I get a proper dinner. I love it! I think I could have lived on salads, if it weren’t for the fact that I need the heat from warm meals, I’m always cold.

One thought on “Salads

  1. It’s my favorite meal too ! Especially during summer, I could eat fresh salads all day long !

Leave a Reply

Your email address will not be published.