Short sleeve Leotard

Leotard
Jag köpte den här svarta leotarden med korta ärmar (Plume) på DanceDirect, samtidigt som jag beställde träningskläderna. Vi ska ha svarta leotards med kort/mellanlånga ärmar på en av showerna i vårshowen.

Förresten, jag har ett köpstopp nu! Jag bestämde mig efter att jag beställde det sista från Nelly. Ska inte köpa några kläder förrän resan till Miami. Tror ni jag kan hålla det?

I ordered this black leotard with short sleeves (Plume) from DanceDirect as well, when I ordered the fitness clothes. We’re going to have leotards with short/medium long sleeves on one of the shows in the spring show.

By the way, I’m currently on a shop-stop! I decided on it after I placed my last order at Nelly. I’m not going to buy any clothes until my trip to Miami. Do you think I can do it?

One thought on “Short sleeve Leotard

Leave a Reply

Your email address will not be published.