Sneak Peek

Packning
Ja, jag har redan börjat matcha mina kläder för att se vad jag ska ta med mig. Är nästan klar men ska kika på det lite mer när jag har tid för det.

Behövde ta en paus från skrivandet, och vad kan vara bättre än att drömma sig bort till vår resa? Jag ska verkligen försöka maximera packningen den här gången. Kan visa vad jag kommer ta med mig när jag har bestämt allting.

Yes, I’ve already started to match my clothes up to see what I’m going to bring with me. I’m almost done but I’m going to look more into it when I have more time to do it.

I needed a break from my writing, and what can be better than to dream away to our trip? I’m really going to try to maximize my packing this time. I can show you what I’m going to bring when I’ve decided everything.

One thought on “Sneak Peek

Leave a Reply

Your email address will not be published.