Studying at Saturdays

Balett
Jag hade min obligatoriska redovisning igår mellan 15:15 och 17:00. Det gick okej, är glad att det är över. Vår andra tenta för den här terminen är på fredag så jag måste plugga fram till det. Jag föredrar att sprida ut min studietid över hela veckan så jag pluggar varje dag istället för vardagar. Det håller mig fokuserad och utvilad på samma gång.

Ni har förmodligen lagt märke till att jag inte är en person som stannar uppe halva nätterna och festar, har aldrig varit den typen av person men sedan jag började dansa balett har jag inte känt någon dragning till det alls. Älskar att vakna tidigt och känna mig utvilad med hela dagen framför mig.

I had my obligatory presentation yesterday between 15:15 and 17:00. It went okay, I’m glad that it’s over. Our second exam of this term is on Friday so I have to study up to that. I prefer to spread out my study time so I study every day, I stay focused and rested at the same time.

You’ve probably noticed that I’m not a person who stay up all night and party, I’ve never been that kind of person but since ballet came into my life I haven’t felt any attraction to it at all. I love to wake up early and be well rested.

Leave a Reply

Your email address will not be published.