Then vs Now

Balett
Ta inte de här bilderna på så stort allvar, de är inte ens i samma storlek eller från anna vinkel. Jag känner en enorm skillnad i mina ben, kanske inte i utåtvridningen men i musklerna. Hade mycket mer fett på benen för två år sedan. Jag vet inte om ni kan se skillanden, ljuset är inte ens samma i bilderna (motljus på ena desstom). På vissa ställen kan man se en stor förändring – insida lår, lårmusklerna, vristerna, knäna. Hoppas jag kan ta bättre “före-och-efter”-bilder om ett par år.

Don’t take these pictures too seriously, they aren’t even in the same size or angle. I can feel a huge difference in my legs, maybe not in the turnout but in the muscles. I had more fat on my legs two years ago. I don’t know if your able to see the difference, the light isn’t even the same in the pictures. But in some places you can actually see a big difference – inner thighs, thigh muscles, ankles, knees. I hope to be able to take better “before-and-after” pictures in a couple of years.

4 thoughts on “Then vs Now

  1. Jag hoppas inte ditt mål är att gå ner i vikt, för att kunna bygga muskler måste man ha fett och för att kunna utvecklas likaså. Du är lika vacker på båda bilderna!

    1. Herregud, nej, absolut inte! Förstår nu i efterhand att texten kunde tolkas så, det var inte alls meningen. Konstaterade mer bara att jag hade mer fett på benen förr och att jag är glad att jag har lyckats forma muskler på min kropp. Har alltid varit så smal och har alltid velat ha mer muskler på min kropp. Tyvärr så försvinner det lilla fett jag har/hade på kroppen väldigt fort så jag får kämpa för att hålla vikten uppe när jag tränar.

      Tack för din omtanke!

  2. Men man måste ha fett för att orka och för att hålla värmen. Jag hoppas inte ditt mål är att gå ner i vikt, för att kunna bygga muskler måste man ha fett och för att kunna utvecklas likaså.
    Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.